• Identifikovani maloletnici koji su kamenovali voz „Soko“

  Policija je identifikovala i pronašla troje maloletnika koji su, kako se sumnja, 28. maja ove godine na stajalištu Kamendin kamenjem oštetili karoseriju voza „Soko“. Policija je obavila razgovor sa roditeljima dece i o svemu obavestila Više javno tužilaštvo – Odeljenje za maloletnike, kao i Centar za socijalni rad, saopštio je MUP. Voz Soko kamenovan je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Identifikovani maloletnici koji su kamenovali voz „Soko“
  Foto: IN Medija

  Policija je identifikovala i pronašla troje maloletnika koji su, kako se sumnja, 28. maja ove godine na stajalištu Kamendin kamenjem oštetili karoseriju voza „Soko“.

  Policija je obavila razgovor sa roditeljima dece i o svemu obavestila Više javno tužilaštvo – Odeljenje za maloletnike, kao i Centar za socijalni rad, saopštio je MUP.

  Voz Soko kamenovan je krajem maja nešto posle 16 sati u zoni stajališta Kamendin. Kako je tada saopšteno iz preduzeća „Srbija voz“, mašinovođa je ustanovio da postoje manje oštećenja na vozilu, te sve prijavio policiji.

  Iz Srbije Voza su apelovali da se ovakve situacije ne ponavljaju, jer ugrožavaju bezbednost putnika i železničkog saobraćaja.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina