Ignjatović (GrađanIN) : Vodovod troši novac nenamenski, direktor da podnese ostavku

„Sada smo otkrili pravu istinu, oprvdano sumnjamo da se lažnim fakturama pokrivalo izvlačenje novca iz budžeta i taj novac je potrošen. „

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Ignjatović (GrađanIN) : Vodovod troši novac  nenamenski, direktor da podnese ostavku
Dragan Ignjatović (GrađanIN)

Pokret GrađanIN u svom saopštenju navodi da je JKP Vodovod i kanalizacija trošio nenamenski novac te zbog toga zahtevaju ostavku direktora tog preduzeća Dragoljuba Trifunovića.

Član pokreta Dragan Ignjatović u video poruci navodi da je za servis službenog automobila pomenutog javnog preduzeća, Reno Laguna, utrošeno 700 hiljada dinara iako automobil vredi deset puta manje.

–  Trošen je tako da je varenje, limarija i farbanje na jednom istom automobilu, Reno Laguni, rađena dva puta godišnje. – tvrdi Ignjatović.

On  je naveo da je pokret GrađanIN i ranije ukazivao na novac koji je izdvojen za servis službenih automobila JKP Vodovod i kanalizacija. Reč je, kako je rekao, takođe o Reno Laguna

Sada smo otkrili pravu istinu, oprvdano sumnjamo da se lažnim fakturama  pokrivalo izvlačenje novca iz budžeta i taj novac je potrošen  Mi slutimo da je završio u džepovima ljudi sa čelnih funkcija koji su učestvovali u ovom mahinacijama Naš zahtev je momentalna ostavka  direktora Vodovoda Dragoljuba Trifunovića zbog nenamenskog trošenja više miliona dinara jer on kao vodeći čovek ovog javnog preduzeća mora da snosi odgovornost. – kaže se u saopštenju.

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.