• Ignjatović (GrađanIN) : Vodovod troši novac nenamenski, direktor da podnese ostavku

  „Sada smo otkrili pravu istinu, oprvdano sumnjamo da se lažnim fakturama pokrivalo izvlačenje novca iz budžeta i taj novac je potrošen. „

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ignjatović (GrađanIN) : Vodovod troši novac nenamenski, direktor da podnese ostavku
  Dragan Ignjatović (GrađanIN)

  Pokret GrađanIN u svom saopštenju navodi da je JKP Vodovod i kanalizacija trošio nenamenski novac te zbog toga zahtevaju ostavku direktora tog preduzeća Dragoljuba Trifunovića.

  Član pokreta Dragan Ignjatović u video poruci navodi da je za servis službenog automobila pomenutog javnog preduzeća, Reno Laguna, utrošeno 700 hiljada dinara iako automobil vredi deset puta manje.

  –  Trošen je tako da je varenje, limarija i farbanje na jednom istom automobilu, Reno Laguni, rađena dva puta godišnje. – tvrdi Ignjatović.

  On  je naveo da je pokret GrađanIN i ranije ukazivao na novac koji je izdvojen za servis službenih automobila JKP Vodovod i kanalizacija. Reč je, kako je rekao, takođe o Reno Laguna

  Sada smo otkrili pravu istinu, oprvdano sumnjamo da se lažnim fakturama  pokrivalo izvlačenje novca iz budžeta i taj novac je potrošen  Mi slutimo da je završio u džepovima ljudi sa čelnih funkcija koji su učestvovali u ovom mahinacijama Naš zahtev je momentalna ostavka  direktora Vodovoda Dragoljuba Trifunovića zbog nenamenskog trošenja više miliona dinara jer on kao vodeći čovek ovog javnog preduzeća mora da snosi odgovornost. – kaže se u saopštenju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika