• Igra „Hogwarts Legacy“ obara sve rekorde: Milioni igrača i milijarde dolara

  Igra „Hogwarts Legacy“ zabeležila je veliki uspeh još pre nego što je izašla, a eksperti već spekulišu o tome da se radi o novoj franšizi koja će zaraditi više od milijardu dolara, piše nova.rs. Oni koji su kupili „Deluxe“ izdanje su mogli da počnu s igrom dva dana pre objavljivanja, a već je tada postala […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Igra „Hogwarts Legacy“ obara sve rekorde: Milioni igrača i milijarde dolara

  Igra „Hogwarts Legacy“ zabeležila je veliki uspeh još pre nego što je izašla, a eksperti već spekulišu o tome da se radi o novoj franšizi koja će zaraditi više od milijardu dolara, piše nova.rs.

  Oni koji su kupili „Deluxe“ izdanje su mogli da počnu s igrom dva dana pre objavljivanja, a već je tada postala jedan od najigranijih naslova na Steamu, najpoznatijoj gejming platformi za PC.

  Nova igra koja tematizuje Harija Potera je dakle hit, pa će ostvariti mnogo veći uspeh nego što se to u prvu ruku očekivalo. To je zbog toga što se radi o otvorenom svetu koji je veoma dobro napravljen.

  To uopšte nije lako, jer skoro svi veći open-world hitovi imaju poneki propust. Oni koji su igru testirali tvrde da s Hogwarts Legacy to nije slučaj, pa je moguće da nas očekuje još nastavaka.

  Priča je smeštena u vreme pre originalnih Hari Poter nastavaka, pa je potpuno nezavisna od knjiga i filmova. RPG za jednog igrača je nešto potpuno novo, a izdvaja se zbog okruženja koje igrača guta i zbog atmosfere koja ga uvlači u priču.

  Sve izgleda kao nešto što stvarno postoji, što je san mnogih koji su se još u detinjstvu zaljubili u priče o čarobnjacima iz ovog sveta.

  Ostaje da se vidi da li će ovaj start motivisati developere da nastave sa dodatnim razvojem igre i sebi donesu još uspeha, a fanovima još dodatne zabave.

  Igra je za svega nekoliko dana dostigla preko milion igrača.

  Stefan Simonović/ nova.rs

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/let-3-favorit-publike-za-pobedu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]