• InART: Obeležavanje Svetskog dana muzike pomereno za 21. i 29. jun

  InART i Tarantula mediji saopštili su da je manifestacija povodom obeležavanja Svetskog dana muzike, koja je prvobitno bila zakazana za 22. jun, pomerena na sledeće datume: 21. jun i 29. jun.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  InART: Obeležavanje Svetskog dana muzike pomereno za 21. i 29. jun
  Foto: Pixabay

  Kako navode u svom saopštenju, tokom ova dva dana publika će uživati u nastupima različitih muzičara:

  21. jun – nastupi DJ-eva će biti održani kod spomenika Milunke Savić od 21h. Nastupaće DJ Ferdzilla, Zagonetach i ekipa Radija Tarantule.

  29. jun – Na letnjoj pozornici Kuće Vojnovića i na šetalištu ispred Neon Shisha bara nastupaće: Kordun, izvorna grupa,  hor SŠ”Dr Đorđe Natošević”iz Inđije, orkestar OŠ”Dr Đorđe Natošević” iz Novog Slankamena, dečiji tamburaški orkestar pod vođstvom Bratislava Nikolića Brace, Milan Ćurčić Ćure, Vladimir Marčetić Šikac, Pera Magdić i bend, Tamara Marković, Kornelija Ipač, Irina i Ivona Ven, Aleksandra i bend Surferi.

  Manifestaciju su podržali Opština Inđija, SŠ “Dr Đorđe Natošević”, ULUI, humanitarno udruženje Veliko srce, planinarsko društvo Železničar iz Inđije, Robopromet i Žuti dragstori.

  Pozivamo vas da nam se pridružite u proslavi i uživate u bogatom muzičkom programu. Hvala vam na razumevanju i radujemo se vašem dolasku– zaključuje se u saopštenju.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika