• Inđija: 15 miliona dinara za udruženja

  Opština Inđija opredelila je 15 miliona dinara za udruženja koja realizuju program od javnog interesa Prema objavljenoj odluci nadležne Komisije, najviše novca je dodeljeno lovačkom udruženju „Fruškogorac“ iz Maradika, 2.250.000 dinara za projekat „Unošenje fazana u lovište“. Udruženju za zaštitu Zoo parka „Koki“ , 1,5 miliona dinara dok je udruženju „Etnodom Gorocvet“ dodeljeno milion dinara. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: 15 miliona dinara za udruženja

  Opština Inđija opredelila je 15 miliona dinara za udruženja koja realizuju program od javnog interesa

  Prema objavljenoj odluci nadležne Komisije, najviše novca je dodeljeno lovačkom udruženju „Fruškogorac“ iz Maradika, 2.250.000 dinara za projekat „Unošenje fazana u lovište“.

  Udruženju za zaštitu Zoo parka „Koki“ , 1,5 miliona dinara dok je udruženju „Etnodom Gorocvet“ dodeljeno milion dinara.

  Za „Šangaj fest“ odnosno udruženju „Šangaj“ iz Inđije je opredeljeno 850 hiljada dinara.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/966-miliona-za-lovstvo-u-vojvodini-novac-dobili-i-lovci-iz-indijske-opstine/

  Udruženju „Karlova bara“ je dodeljeno 800 hiljada dinara dok je udruženju pčelara „Roj“ dodeljeno 750 hiljada koliko je dodeljeno i udruženju nautičara iz Starog Slankamena. Po 700 hiljada dinara su dobila lovačka udruženja „Krčedin“ i „Slankamenac“.

  Udruženju vinara, vinogradara i ljubitelja vina je predviđeno 600 hiljada dinara dok su udruženje „Barica“ i udruženje penzionisanih radnika su dobili po 550 hiljada dinara.

  Na spisku udruženja kojim a je dodeljen novac je i udruženje trudnica i porodilja „Babica Rada“ kome je dodeljeno 450 hiljada dinara.

  Ceo spisak možete naći na ovom linku OVDE.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]