• Inđija: 9 mladih sadnica kao sećanje na tragično nastradale

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak zajedno sa učenicima OŠ „Jovan Popović“ zasadio je 9 mladih sadnica kao sećanje na tragično nastradale učenike i radnika obezbeđenja škole “Vladislav Ribnikar” u Beogradu. Iz lokalne samouprave je saopšteno da je inicajator bio upravo Vladimir Gak. – Simboličnom sadnjom mladih sadnica drveća Inđija će zauvek pamtiti tragediju koja je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: 9 mladih sadnica kao sećanje na tragično nastradale

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak zajedno sa učenicima OŠ „Jovan Popović“ zasadio je 9 mladih sadnica kao sećanje na tragično nastradale učenike i radnika obezbeđenja škole “Vladislav Ribnikar” u Beogradu.

  Iz lokalne samouprave je saopšteno da je inicajator bio upravo Vladimir Gak.

  Simboličnom sadnjom mladih sadnica drveća Inđija će zauvek pamtiti tragediju koja je potresla celu državu.- saopšteno je dan ranije iz lokalne samouprave.

  Podsetimo da je Gak održao sastanak sa direktorima svih osnovnih i srednjih škola u Inđiji, predstavnicima Centra za socijalni rad, Doma zdravlja i policije.

   Lokalna samouprava je navela da se zajedničkom analizom došlo do dva zaključka na osnovu kojih će se preduzeti mere u cilju povećanja bezbednosti svih učenika i zaposlenih u obrazovnim institucijama.

  Zaključili smo da apsolutno nešto što bi bilo dobro za škole je efekat školskog policajca daje dobre rezultate u osnovnim i srednjim školama. Doneli smo i zaključak da u svakoj školi treba da bude jedna vrtsa obezbeđenja pa kako god – naveo je nedavno predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  On je dodao da je drugi zaključak da u školama nema dovoljno psihologa.

  Naslovna: Opština Inđija (Instagram)

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-u-svakoj-skoli-treba-da-bude-neka-vrsta-obezbedenja/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]