• Inđija: Hapšenje zbog proizvodnje i prodaje droge

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su A. M. (26), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom kontrole automobila „fijat“ i kuće osumnjičenog policija je pronašla oko 185 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 94 grama braon materije za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Hapšenje zbog proizvodnje i prodaje droge

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su A. M. (26), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  Prilikom kontrole automobila „fijat“ i kuće osumnjičenog policija je pronašla oko 185 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 94 grama braon materije za koju se sumnja da je hašiš, kao i digitalnu vagicu.

  Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, A. M. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]