• Inđija: Ništa od rekonstrukcije pijace

  Iako je usvojenim budžetom za 2023. godinu planirana rekonstrukcija gradske pijace u Inđiji i to kreditnim zaduživanjem lokalne samouprave od 350 miliona dinara, to se po svemu sudeći neće ni ovog puta ostvariti. Naime, prema predloženom Nacrtu rebalansa budžeta za ovu godinu, nije predviđen novac za konačno uređenje gradske pijace u Inđiji.  Za „izradu projektne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Ništa od rekonstrukcije pijace

  Iako je usvojenim budžetom za 2023. godinu planirana rekonstrukcija gradske pijace u Inđiji i to kreditnim zaduživanjem lokalne samouprave od 350 miliona dinara, to se po svemu sudeći neće ni ovog puta ostvariti.

  Naime, prema predloženom Nacrtu rebalansa budžeta za ovu godinu, nije predviđen novac za konačno uređenje gradske pijace u Inđiji.

   Za „izradu projektne dokumentacije i rekonstrukcije gradske pijace u Inđiji“ je predviđeno rebalansom dva diinara.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indija-o-rebalansu-budzeta-u-zadnji-cas/

  Rekonstrukcije gradske pijace je predizborna  priča od 2015. godine, nakon čega je svake godine najavljivana. Podsetimo, prvobitna ideja sa potpunim projektom i prezentacijom projekta rekonstrukcije gradske pijace predstavljena je građanima Inđije pred lokalne izbore 2016. godine o čemu možete više čitati na ovom linku OVDE.

  Ovo ne isključuje mogućnost da aktuelna vlast prilikom donošenja budžeta za narednu 2024. godinu još jednom najavi i obeća završetak projekta.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija