• Inđija: Od sutra javna rasprava o rebalansu budžeta

  Javna rasprava o rebalansu opštinskog budžeta održaće se od 25. jula do 8. avgusta ove godine. Zaklјučak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Inđija za 2023. godinu donelo je Opštinsko veće na sednici koja je održana u petak, 21. jula. Svi zainteresovani građani predloge, sugestije i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Od sutra javna rasprava o rebalansu budžeta

  Javna rasprava o rebalansu opštinskog budžeta održaće se od 25. jula do 8. avgusta ove godine.

  Zaklјučak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Inđija za 2023. godinu donelo je Opštinsko veće na sednici koja je održana u petak, 21. jula.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/rebalansom-planirano-cak-89-odsto-manje-novca-za-vantelesnu-oplodnju-sa-45-milona-na-500-000/

  Svi zainteresovani građani predloge, sugestije i komentare pismenim putem mogu dostaviti na adresu Opštine ili elektronskim putem na branka.naic@indjija..rs.

  Pored toga, predviđen je i otvoreni sastanak sa građanima koji će voditi načelnik Odeljenja za privredu i investicije Dragan Ibročić. Sastanak će se održati u zgradi Opštine Inđija 2. avgusta 2023. godine.

  Nakon izveštaja o sprovedenoj javnoj raspravi, odluka o rebalansu budžeta naći će se na sednici lokalnog parlamenta.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija