• Inđija: Pet godina nikad realizovane Akademije sporta

  Krajem januara 2018. godine lokalna vlast je najavila početak radova na izgradnji objekta Akademije sporta koja je prema tadašnjim najavama trebalo da počne sa radom 2020. godine. Međutim, i ovaj projekat kao i mnogi drugi je daleko od realizacije. Prema ranijim najavama iz lokalne samouprave Akademija sporta površine 800 kvadrata bi bila  smeštena u SC […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Pet godina nikad realizovane Akademije sporta
  Foto: IN Medija

  Krajem januara 2018. godine lokalna vlast je najavila početak radova na izgradnji objekta Akademije sporta koja je prema tadašnjim najavama trebalo da počne sa radom 2020. godine. Međutim, i ovaj projekat kao i mnogi drugi je daleko od realizacije.

  Prema ranijim najavama iz lokalne samouprave Akademija sporta površine 800 kvadrata bi bila  smeštena u SC „Leje“, nadomak atletske kros staze, a u okviru objekta planiralo se 15 soba, restorani i svlačionice.

  Predstavnici predlagača projekta iz Saveza sportova opštine Inđija, su početkom 2018. godine najavili da bi Akademija sporta trebala sa radom da počne 2020. godine.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nista-od-turisticke-atrakcije-u-starom-slankamenu/

  Tri godine nakon toga, predlogom nacrta budžeta za 2023. godinu lokalna samouprava je uvrstila u „kapitalne projekte“ izradu projektne dokumentacije za izgradnju i opremanje Akademije sporta u Lejama. Za izradu ove projektne dokumentacije predviđeno je bilo milion dinara.

  Rebalansom ovogodišnjeg budžeta, koju je lokalni parlament usvojio 18. avgusta iz izradu projektne dokumentacije i opremanje objekta Akademije sporta nije predviđen novac iz opštinske kase.

  Time se Akademija sporta našla na spisku „kapitalnih projekata“ čija se realizacija najavljuje godinama unazad.

  IN Medija

  .

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]