• Inđija: Povećan broj saobraćajnih nezgoda

  Prema poslednjim dostupnim informacijama utvrđeno je da je u junu 2023. godine povećan broj saobraćajnih nezgoda u odnosu na prethodne mesece. Ukupan broj saobraćajnih nezgoda je bio 17, navodi se u izveštaju o stanju bezbednosti u saobraćaju na teritoriji opštine Inđija. U junu je sankcionisano 335 učesnika u saobraćaju, isključeno je 73 vozača od tog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Povećan broj saobraćajnih nezgoda
  Foto: IN Medija

  Prema poslednjim dostupnim informacijama utvrđeno je da je u junu 2023. godine povećan broj saobraćajnih nezgoda u odnosu na prethodne mesece. Ukupan broj saobraćajnih nezgoda je bio 17, navodi se u izveštaju o stanju bezbednosti u saobraćaju na teritoriji opštine Inđija.

  U junu je sankcionisano 335 učesnika u saobraćaju, isključeno je 73 vozača od tog broja njih 52 je vozilo pod dejstvom alkohola.

  Takođe, sankcionisano je 88 učesnika u saobraćaju zbog nevezivanja pojasa i to 66 vozača i 22 putnika. U izveštaju se navodi i da je 56 vozača prekoračilo dozvoljenu brzinu

  U provj polovine ove godine, poginulo je troje lica dok je njih petoro zadobilo teške telesne povrede a 61 učesnik je lakše povređen.  

  Izveštaj će se naći na sednic Opštinskog veća koja je zakazana za sutra, sa početkom u 9 sati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija