• Inđija: Predškolci kod predsednika Opštine

  Predškolci iz inđijske Osnovne škole „Petar Kočić“ posetili su danas predsednika opštine Vladimira Gaka, u okviru aktivnosti obeležavanja Dečije nedelje, saopšteno je iz lokalne samouprave. Kako se navodi, njih tridesetak boravilo u predsednikovom kabinetu, gde su se družili sa predsednikom opštine, postavljali pitanja, iznosili svoje zahteve i mišljenja. – Kao najveći, izneli su problem nedostatka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Predškolci kod predsednika Opštine

  Predškolci iz inđijske Osnovne škole „Petar Kočić“ posetili su danas predsednika opštine Vladimira Gaka, u okviru aktivnosti obeležavanja Dečije nedelje, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Kako se navodi, njih tridesetak boravilo u predsednikovom kabinetu, gde su se družili sa predsednikom opštine, postavljali pitanja, iznosili svoje zahteve i mišljenja.

  Kao najveći, izneli su problem nedostatka dvorišnog prostora za igru u školskom objektu i predsednik Gak je rekao da će se sagledati mogućnosti za rešavanje tog problema. – navodi se i dodaje da je predsednik Opštine podsetio da su ulaganja u obrazovne ustanove u inđijskoj opštini visoka, da je prioritet izgradnja vrtića „Neven“, kao i objekata u Jarkovcima i Novim Karlovcima.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija