• Inđija: Raspisan konkurs za zamenika načelnika OU

  Nakon što je Opštinsko veće na sednici 13. oktobra 2023. godine konstatovalo ostavku dosadašnje zamenice načelnika Opštinske uprave, Olivere Petrušić Gavrić, raspisan je konkurs za popunu tog mesta. Rok za podnošenje prijava je 15 dana a više o uslovima možete saznati na ovom linku OVDE. Olivera Petrušić Gavrić, koja je na mestu zamenika načelnika Opštinske […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Raspisan konkurs za zamenika načelnika OU

  Nakon što je Opštinsko veće na sednici 13. oktobra 2023. godine konstatovalo ostavku dosadašnje zamenice načelnika Opštinske uprave, Olivere Petrušić Gavrić, raspisan je konkurs za popunu tog mesta.

  Rok za podnošenje prijava je 15 dana a više o uslovima možete saznati na ovom linku OVDE.

  Olivera Petrušić Gavrić, koja je na mestu zamenika načelnika Opštinske uprave Aleksandra Banića postavljena 23. oktobra 2019. godine podnela je ostavku iz ličnih razloga.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indija-jos-jedna-zamenica-nacelnika-ou-podnela-ostavku/

  Kako u svom obrazloženju navodi, iako joj mandat još nije istakao prinuđena je da iz ličnih razloga podnese ostavku.

  Mandat na koji sam postavljena nije istakao, ali sam prinuđena iz privatnih, ličnih razloga da pre isteka mandata uputim ovu ostavku za prestanak rada na položaju sa danom 16.10. 2023. godine. – navela je u svom obrazloženju Olivera Petrušić Gavrić.

  Ona se u obrazloženju ostavke pozvala na član 54. stav 1 Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave u kome se navodi da službenik na položaju, u slučaju ostavke, ima pravo da bude raspoređen, ukoliko postoji radno mesto na koji isti ispunjava uslove.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]