• Inđija: U nedelju „Velika seoba arhivatora“

  U nedelju 8. oktobra od 20 sati publiku u Inđiji, u velikoj sali Kulturnog centra, očekuje predstava „Državni posao – velika seoba arhivatora“. U ovom pozorišnom komadu posmatramo Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori. Naši junaci […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: U nedelju „Velika seoba arhivatora“

  U nedelju 8. oktobra od 20 sati publiku u Inđiji, u velikoj sali Kulturnog centra, očekuje predstava „Državni posao – velika seoba arhivatora“.

  U ovom pozorišnom komadu posmatramo Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori.

  Naši junaci se zatiču u novoj nepoznatoj sredini, u kojoj su prinuđeni i da žive, u kom nema uslova za boravak tri osobe, dok istovremeno ne mogu da izbegnu svoje radne obaveze, jer su primorani da rade ne bi li dobili dozvolu da se vrate u „rodnu kancelariju”.

  Situaciju dodatno komplikuje menjanje odnosa među likovima, ulaženjem u nove sukobe oko toga ko je prvi došao u novo okruženje i ko samim tim ostvaruje veća prava u borbi za elementarne egzistencijalne uslove kao što su krov nad glavom, postelja, hrana, grejanje, higijena, kretanje itd.

  Glumačku ekipu i pisce scenarija čine Dejan Ćirjaković – Boškić, Dimitrije Banjac- Čvarkov,  i Nikola Škorić – Torbica. Reditelj predstave je Petar Jovanović.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  „Ožalošćena porodica“ u KC Inđija

  Nušićeva „Ožalošćena porodica“ u izvođenju Kreativnog centra „Artelje“ iz Inđije je na repertoaru Kulturnog centra u nedelju 18. februara od 20 sati. Karte su u prodaji od 10. februara […]