• Inđija: Uhapšen muškarac koji je ukrao opremu na brzoj pruzi, šteta 17 miliona dinara

  F.Đ. (43) uhapšen je zbog teške krađe i uništenja javnih uređaja, zbog sumnje da je na brzoj pruzi Beograd — Novi Sad ukrao baterije i neophodnu opremu za napajanje kamera video nadzora, i time napravio materijalnu štetu od 17 miliona dinara. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su, u saradnji sa policijom u Pančevu, intenzivnim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Uhapšen muškarac koji je ukrao opremu na brzoj pruzi, šteta 17 miliona dinara

  F.Đ. (43) uhapšen je zbog teške krađe i uništenja javnih uređaja, zbog sumnje da je na brzoj pruzi Beograd — Novi Sad ukrao baterije i neophodnu opremu za napajanje kamera video nadzora, i time napravio materijalnu štetu od 17 miliona dinara.

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su, u saradnji sa policijom u Pančevu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili tešku krađu izvršenu na štetu JP „Infrastrukture železnica Srbije“ i uhapsili F.Đ.

  Sumnja se da je u prethodnom periodu, na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad, na deonici između Beške i Čortanovaca, podesnim predmetom provalio u dva metalna kontejnera iz kojih je ukrao baterije za napajanje kamera na video-nadzoru i jedan kompletan kontejner sa opremom za napajanje nadzornih kamera.

  Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, F.Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, prenosi Blic.

  Izvor: Blic

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija