• Inđija: Uskoro rešenje za stanare „Žute zgrade“

  Nakon više od 30 godina nerešavanja problema statusa imovine stanara u „žutoj“ Inteksovoj zgradi u centru Inđije, konačno se nazire kraj, tvrde u lokalnoj samoupravi i navode da je to rezultat sastanka komesarke za izbeglice i migracije  Nataše Stanisavljević sa predsednikom opštine Inđija Vladimirom Gakom. – Ono što danas radimo nije niko preko 30 godina. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Uskoro rešenje za stanare „Žute zgrade“

  Nakon više od 30 godina nerešavanja problema statusa imovine stanara u „žutoj“ Inteksovoj zgradi u centru Inđije, konačno se nazire kraj, tvrde u lokalnoj samoupravi i navode da je to rezultat sastanka komesarke za izbeglice i migracije  Nataše Stanisavljević sa predsednikom opštine Inđija Vladimirom Gakom.

  Ono što danas radimo nije niko preko 30 godina. Proteklih meseci intezivno smo radili na obezbeđivanju neophodne dokumentacije koja će zauvek rešiti stambena pitanja brojnih inđijskih porodica. Bavimo se problemima građana svakodnevno i ,kada je reč o Inteksovoj žutoj zgradi, očekujemo završetak celokupne procedure do kraja ove ili početkom sledeće godine. – izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  U opštini Inđija su do sada obezbeđena stambena rešenja za 242 porodice i to u vidu stambenih jedinica, građevinskog materijala, seoskih domaćinstava, montažnih kuća i ekonomskog osnaživanja, kaže se u saopštenju.

  Kako se navodi, dd ukupno 150 stanova u zgradi,  68 je namenjeno izbegličkim porodicama koje u njoj i žive i koje će nakon 30 godina dobiti uknjižene stanove u katastru.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija