Inđija: Vozio sa 2,28 promila alkohola u organizmu

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je 52-godišnjeg vozača u stanju potpune alkoholisanosti, koji je vozio sa 3,88 promila alkohola u organizmu, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu. Policija je zaustavila i 34-godišnjeg vozača sa tri promila alkohola, kao i 37-godišnjeg vozača u Inđiji sa 2,28 promila, takođe u stanju potpune alkoholisanosti, […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Vozio sa 2,28 promila alkohola u organizmu

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je 52-godišnjeg vozača u stanju potpune alkoholisanosti, koji je vozio sa 3,88 promila alkohola u organizmu, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu.

Policija je zaustavila i 34-godišnjeg vozača sa tri promila alkohola, kao i 37-godišnjeg vozača u Inđiji sa 2,28 promila, takođe u stanju potpune alkoholisanosti, dodaje se u saopštenju, prenosi Beta.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.