• Inđija: Zaustavljen biciklista sa 2,34 promila alkohola u organizmu

  Policija u Inđiji podneće odgovarajuću krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetdevetogodišnjaka koji se sumnjiči da je, upravljajući „opelom“ sa 1,93 promila alkohola, udario motociklistu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, motociklista je zadobio povrede, navodi u saopštenju MUP Srbije. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Zaustavljen biciklista sa 2,34 promila alkohola u organizmu

  Policija u Inđiji podneće odgovarajuću krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetdevetogodišnjaka koji se sumnjiči da je, upravljajući „opelom“ sa 1,93 promila alkohola, udario motociklistu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, motociklista je zadobio povrede, navodi u saopštenju MUP Srbije.

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja, od kojih je jedan bio i pod uticajem psihoaktivnih supstanci, kao i jednog koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu.

  Kako se navodi,. na području Inđije, zaustavljeni su dvadesetšestogodišnji biciklista sa 2,34 promila alkohola u organizmu i dvadesetpetogodišnji vozač „seata“ sa 2,17 promila alkohola, dok je u Šidu otkriven pedesetpetogodišnjak koji je vozio „pasat“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu.

  Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama, kaže se u saopštenju.

  MUP Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija