• Inđija: Zbog Čolinog koncerta se preusmerava saobraćaj

  Lokalna samouprava je saopštila da će zbog održavanja koncerta Zdravka Čolića na raskrisnici ulica Železnička i Vojvode Stepe saobraćaj biti preusmeren. – U cilju bezbednosti posetilaca, u subotu, 1. jula, saobraćaj na deonici puta između raskrsnica Železničke i Ulice Vojvode Stepe i Železničke i Vojvode Putnika biće preusmeren i označen saobraćajnom signalizacijom –  navodi se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Zbog Čolinog koncerta se preusmerava saobraćaj
  Foto: IN Medija

  Lokalna samouprava je saopštila da će zbog održavanja koncerta Zdravka Čolića na raskrisnici ulica Železnička i Vojvode Stepe saobraćaj biti preusmeren.

  U cilju bezbednosti posetilaca, u subotu, 1. jula, saobraćaj na deonici puta između raskrsnica Železničke i Ulice Vojvode Stepe i Železničke i Vojvode Putnika biće preusmeren i označen saobraćajnom signalizacijom –  navodi se u saopštenju i dodaje da če  izmena režima saobraćaja trajati od 19  do 2 časa.

  Podsetimo da je pre toga usledilo saopštenje da se usled najave dolaska velikog broja posetilaca iz drugih gradova na koncert Zdravka Čolića a u cilju izbegavanja gužvi i problema parkiranja, Opština Inđija organizovala transfer posetilaca sa parkinga Fashion Park Outlet do terena kod Kulturnog centra, i nazad nakon završetka koncerta.

  Kako se navodi, polasci će biti na svakih 15 minuta počevši od 19  časova pa do 21.30, i nakon završetka koncerta od 00.30 do 01.30 časova.

  Pozivamo sve goste da iskoriste pogodnosti parkiranja ispred autlet centra i brzog i bezbednog dolaska na koncert. – kaže se u saopštenju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  U četvrtak pet ulica u Inđiji bez struje

  U četvrtak 11. jula u periodu od 8:30 do 11 sati bez struje će biti Ulica Banović Strahinje, Pionirska,Kralja Dragutina, Laze Kostića i prvi deo Cara Dušana, saopštila je ED […]