• Inđijski naprednjaci: Verujemo u naš narod koji misli svojom glavom

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija najoštrije osuđuje ponašanje opozicije na održanim protestima pod sloganom “protiv nasilja”, navodi se u saopštenju inđijskih inaprednjaka. – Imali smo priliku da vidimo da je to samo jedna u nizu šarenih laža opozicionara, koji su u stvari organizatori istih. Sliku koju smo imali prilike da vidimo govori da oni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđijski naprednjaci: Verujemo u naš narod koji misli svojom glavom

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija najoštrije osuđuje ponašanje opozicije na održanim protestima pod sloganom “protiv nasilja”, navodi se u saopštenju inđijskih inaprednjaka.

  Imali smo priliku da vidimo da je to samo jedna u nizu šarenih laža opozicionara, koji su u stvari organizatori istih. Sliku koju smo imali prilike da vidimo govori da oni isključivo žele Vučićevu glavu, te su ponovo pozvali na njegovo ubistvo! Lutka u obliku Vučića koja je lebdela u vazduhu sa vrpcom oko vrata predstavljala je poziv na ubistvo. –  kaže se u saopštenju OO SNS Inđija.

  Iz opštinskog odbora SNS-a u Inđiji navode da je „ispred Predsedništva napisana i gomila poruka više nego jezivog karaktera, što zapravo pokazuje njihov jedini cilj.“

  Nažalost, kao i prethodnih puta, pokazali su da su iskoristili tragične događaje koji su pogodili Srbiju, a sve sa ciljem urušavanja naše zemlje i predsednika, Aleksandra Vučića. – navosi OO SNS Inđija.

  Protesti, koji su pod parolom „protov nasilja“ vremenom postaju sve morbidniji i sa jasnom namerom onih koji ih organizuju, a to je promena vlasti na ulici, bez izbora, tvrde inđijski naprednja ci i dodaju.

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija pruža bvezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, da istraje u borbi za Srbiju koju vodi. Takođe pozivamo nadležne organe da preduzmu sve neophodne radnje u skladu sa Zakonomkako bi sankcionisali počinioce koji se služe ovakvim neprimerenim stavarima i čije ponašanje govori na čega su sve spremni zarad dolaska na vlast. Preživeće Srbija i ovo. Verujemo u naš narod koji misli svojom glavom. – zaključuje se.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indija-ukrajinci-nocni-vukovi-bugari-i-kinezi-na-skupu-podrske-vucicu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija