• Inđiju uskoro očekuje novi rebalans budžeta

  Prema ranijim najavama, još jedan rebalans budžeta za 2023. godinu trebao bi da se pred odbornicima nađe u oktobru, a tome prethodi još jedna javna rasprava Takođe, prema preporukama DRI (drževne revizorske komisije) lokalna samouprava je dužna da od oktobra da predlog Nacrta budžeta za iduću 2024. godinu. Iako zvanično još nije objavljeno kada bi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđiju uskoro očekuje novi rebalans budžeta

  Prema ranijim najavama, još jedan rebalans budžeta za 2023. godinu trebao bi da se pred odbornicima nađe u oktobru, a tome prethodi još jedna javna rasprava

  Takođe, prema preporukama DRI (drževne revizorske komisije) lokalna samouprava je dužna da od oktobra da predlog Nacrta budžeta za iduću 2024. godinu.

  Iako zvanično još nije objavljeno kada bi eventualno Opštinsko veće a zatim i lokalni parlament raspravljao o novom rebalansu budžeta, sve češće se pominje u medijima.

  Tako je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak govoreći o podeli ogreva najugroženijima, između ostalog, rekao da ta kategorija stanovništva može i ove godine očekivati pomoć Opštine.

  Da li ćemo uspeti da povećamo samo količinu ogreva koji ćemo dodeljivati to ćemo pokušati da vidimo. Ne garantujem u ovom momentu još uvek, treba da imamo još jedan rebalans pre usvajanja novog budžeta tako da ćemo tada znati šta možemo a šta ne možemo. – kazao je Gak.

  Prethodni  rebalans budžeta je usvojen na sednici Skupštine opštine održane 18. avgusta dok je pre toga održana javna rasprava koja  trajala od 25. jula do 8. avgusta ove godine.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indija-zabrinjavajuci-trend-smanjenja-broja-sednica-lokalnog-parlamenta/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]