• Inđija i ti: Sa troje odbornika radićemo još više za svako mesto i svaku ulicu u našoj opštini

  Grupa građana „Inđija i ti“ u svom saopštenju se zahvalila svim građanima i građankama koji su izašli na lokalne izbore i iskoristili svoje biračko pravo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija i ti: Sa troje odbornika radićemo još više za svako mesto i svaku ulicu u našoj opštini

  Kako dodaju “a posebno smo zahvalni svima koji su podržali našu izbornu listu.”

  Sa osvojena tri odbornička mandata, trudićemo se i raditi svi zajedno još jače za svako mesto, svaku ulicu i svaki kraj naše opštine. Za svako drvo, klupu, kilometar infrastrukture. Opravdaćemo poverenje koje nam je dato.- kaže se u saopštenju grupe građana “Inđija i ti”.

  Kako navode, u uzbore su ušli “čista srca” rešeni da se ne bave negativnom kampanjom. Međutim, tvrde u svom saopštenju, usledili su napadi od pojedinih pristalica izborne liste GG “GrađanIN”.

  U izbore smo ušli čista srca sa postignutim rezultatima i odlučni da se ne bavimo negativnom kampanjom i ne napadamo druge liste. I ostali smo pri toj odluci, uprkos tome što smo trpeli napade pojedinih pristalica liste „GrađanIN“, naročito na društvenim mrežama. I pred prošle izbore smo rekli i ostajemo pri tome da ne želimo da učestvujemo u napadima, ostrašćenim političkim raspravama, spekulacijama na Fejsbuku, svađama i polarizacijama. Iskreno verujemo da rasprave i prepucavanja podstiču deo birača da na izbore ne izađe.- kaže se u saopštenju GG “Inđija i ti”.

  Sa druge strane,, kaže se u saopštenju,  i pre četiri godine je ova grupa građana poručivala da je Inđiji potreban jedan partnerski odnos vlasti i opozicije, uz kritiku, ali bez puke ostrašćenosti i prepucavanja.

  To mislimo i danas.Pred nama je četiri godine rada. I svim političkim činiocima, bilo da budu u vlasti, ili opoziciji, želimo puno uspeha. – zaključuje se u saopštenju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika