• Inđija Indians domaćin prvog turnira Fleg fudbal lige Srbije

  Inđija Indiansi otvaraju sezonu sa velikim ambicijama, spremni da odbrane titulu prvaka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija Indians domaćin prvog turnira Fleg fudbal lige Srbije
  Foto: Inđija Indians

  Ovog vikenda, 6. aprila, sa početkom u 12 časova, sportski teren pored Osnovne škole „Jovan Popović“ u Inđiji postaće centar fleg fudbala.

  Indiansi su domaćini prvog turnira grupe Sever Pionirske fleg fudbal lige Srbije za 2024. godinu, označavajući time početak ovogodišnjih takmičenja u fleg fudbalu u organizaciji Srpske asocijacije američkog fudbala.

  Pionirska fleg fudbal liga Srbije ove godine okuplja osam ekipa podeljenih u dve geografske grupe. Inđija Indians, aktuelni šampioni, zajedno sa ekipama Novi Sad Wild Dogs, Bajmok Blacks i Subotica Gorillas, čini grupu Sever.

  Trener pionira Indiansa, Stefan Borković, uoči početka sezone navodi da su Indiansi od januara krenuli sa pripremama.

  Nakon jedne od najuspešnijih sezona u toj kategoriji, od januara smo krenuli vredno da radimo i da se spremamo. Prvi turnir dočekujemo spremni i motivisani da ostvarimo što bolji rezultat. Glavni cilj je ponovo plasman na finalni turnir i borba za medalju. – kaže Borković.

  Format takmičenja obećava uzbuđenje, sa četiri turnira u ligiškom delu, gde će svaka ekipa igrati protiv svih ostalih ekipa iz svoje grupe. Samo najbolje četiri ekipe, po dve iz svake grupe, boriće se na finalnom turniru za šampionsku titulu.

  Iz kluba su pozvali sve roditelje, prijatelje, i navijače da dođu na OŠ „Jovan Popović“ i “budu deo ove lepe sportske priče.”

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Prva međunarodna medalja za Inđija Indianse

  Proteklog vikenda, od 19. do 21. aprila 2024. godine, ekipa Inđija Indiansa postigla je značajan uspeh osvajanjem bronzane medalje na prestižnom međunarodnom turniru Adria Bowl 2024, koji se […]