• Inđija: Nema nestašice šećera a rafovi prazni

  U Inđiji danas u većini marketa i manjim trgovinama mešovite robe, nema „šećera za lek“. Rafovi prazni, trgovci tvrde čeka se viša cena, ministarstvo poljoprivrede juče najavilo da su informacije netačne. U velikoj većini trgovinama mešovite robe u Inđiji danas nema šećera, rafovi su prazni a pojedini trgovci tvrde da šećera ima samo se čeka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Nema nestašice šećera a rafovi prazni

  U Inđiji danas u većini marketa i manjim trgovinama mešovite robe, nema „šećera za lek“. Rafovi prazni, trgovci tvrde čeka se viša cena, ministarstvo poljoprivrede juče najavilo da su informacije netačne.

  U velikoj većini trgovinama mešovite robe u Inđiji danas nema šećera, rafovi su prazni a pojedini trgovci tvrde da šećera ima samo se čeka skok cena, drugi ćute na pitanje zašto šećera nema.

  Foto: IN Medija

  Kupio sam juče na merenje 2kg šećera u jednom marketu, kada sam došao kući u kesi je bilo 1,8 kg šećera. Zakinuli su me za 200g. Žalio sam se, rekli su da sam ja odvadio. –kaže za IN Medija inđinčanin koji pokušava da dokaže da je pošteno platio 2 kilograma šećera a daobio kilogram i 800grama.

  – Ovako je bilo devedesetih kada nije bilo ničeg, ulja, brašna, struje, vode, gasa… Predsednik je najavio nemaštinu a sada nas ubeđuje da ne vidimo dobro, da svega ima. – kaže za IN Medija Milka D.

  Danas sam hteo da kupim šećer za kafić rekli su mi da nema, nestašica. Kada sam rekao da ću se žaliti jer su sakrili šećer, rekli su mi da se slobodno žalim da je nestašica šećera – kaže vlasnik kafića iz Inđije.

  Foto: IN Medija

  Police po trgovinama su vidno prazne, cene stoje u praznim rafovima a šećera nema. Po inđijskim „šopovima“ ovog jutra su inđinčani kupili sve preostale zalihe šećera, vidno uznemireni zbog nestašice.

  Ministarstvo poljoprivrede reagovalo je juče na, kako navode, netačne informacije u vezi sa navodnim nestašicama šećera, i tim povodom istaklo je da je snabdevanje šećerom u potpunosti stabilno.

  O današnjoj nestašici šećera u trgovinama, što se Inđije tiče, nije se oglasio niko od nadležnih kao ni trgovinski lanci.

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]