Inđija: Obrušio se plafon u vrtiću, šestoro dece povređeno

Šestoro dece je lakše povređeno nakon što se obrušio plafon u vrtiću „Neven“ u Inđiji, saopštio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak lokalnim medijima. Gak je za Sremsku tv rekao da su deca u trenutku kada se obrušio plafon legla da spavaju. – Prema informacijama iz Doma zdravlja, niko od dece nije teže povređen. Deca […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Obrušio se plafon u vrtiću, šestoro dece povređeno

Šestoro dece je lakše povređeno nakon što se obrušio plafon u vrtiću „Neven“ u Inđiji, saopštio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak lokalnim medijima.

Gak je za Sremsku tv rekao da su deca u trenutku kada se obrušio plafon legla da spavaju.

Foto: 192_rs Instagram

Prema informacijama iz Doma zdravlja, niko od dece nije teže povređen. Deca su već stigla u Institut, dečiju bolnicu u Novom Sadu. – izjavio je predsednik opštine Vladimir Gak.

Gak kaže da ništa nije ukazivalo na to da ovako nešto može da se dogodi.

Reč je o starom delu vrtića koji je građen osamdesetih godina ali je i dalje nejasno kako je do ove situacije došlo – kazao je Vladimir Gak.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.