• Inđija: Od sutra do petka manifestacija „Ukusi Vojvodine“

  U Inđiji (Trg kod pošte), od sutra 28. do petka 30.decembra od 12 časova održaće se drugi  gastronomski festival „Ukusi Vojvodine”. Kao i u oktobru, učešće na ovom festival uzeće oko 30 izlagača, a najmlađe će zabavljati mađioničari I Dada Mraz. Drugi ovogodišnji festival gastronomije “Ukusi Vojvodine” biće održan pred sam kraj godine na Trgu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Od sutra do petka manifestacija „Ukusi Vojvodine“

  U Inđiji (Trg kod pošte), od sutra 28. do petka 30.decembra od 12 časova održaće se drugi  gastronomski festival „Ukusi Vojvodine”. Kao i u oktobru, učešće na ovom festival uzeće oko 30 izlagača, a najmlađe će zabavljati mađioničari I Dada Mraz.

  Drugi ovogodišnji festival gastronomije “Ukusi Vojvodine” biće održan pred sam kraj godine na Trgu kod pošte na kom će učestvovati trideset izlagača. Poseticima su obezbeđene grejalice, mađioničari I Deda Mraz.

  – Ideja je bila da se festival organizuje 1. Januara da bude po ugledu na “Ulicu otvorenog srca” ali zbog vremena izlagača pomeren je za par dana, tako da inđinčani imaju priliku da pred sam doček posete festival kao uvod u novu godinu. – kazao je za IN Medija direktor TO Inđija Milan Bogojević.

  Organizatori najavljuju da će u Inđiji biti posluženo više od trideset tipičnih vojvođanskih jela. Tradicionalni škembići, papci u saftu, gulaš, nasuvo sa krompirom, taške, riba u talandari, kobasice različitih receptura…

  Projekat „Ukusi Vojvodine“ oslanja se na kampanju koja je započeta u oktobru 2016. godine, mapiranjem malih proizvođača hrane i pića u Vojvodini.  

  Kako se navodi na zvaničnom sajtu, primarni cilj projekta „Ukusi Vojvodine” je brendiranje Vojvodine kao prepoznatljive i privlačne enogastronomske destinacije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]