• Inđija pokidala Kabel

  Fudbaleri Inđije savladali su na domaćem terenu ekipu FK „Kabel“ iz Novog Sada rezultatom 3:0, u vojvođanskom derbiju Prve lige Srbije. U u prvom poluvremenu u 7 minutu vodeći gol za Inđiju postigao je u 7. minutu Nikola Nedeljković, da bi samo 14 minuta kasnije, u 21. minutu prvog poluvremena Marko Kovačević povećao vođstvo Inđije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija pokidala Kabel

  Fudbaleri Inđije savladali su na domaćem terenu ekipu FK „Kabel“ iz Novog Sada rezultatom 3:0, u vojvođanskom derbiju Prve lige Srbije.

  U u prvom poluvremenu u 7 minutu vodeći gol za Inđiju postigao je u 7. minutu Nikola Nedeljković, da bi samo 14 minuta kasnije, u 21. minutu prvog poluvremena Marko Kovačević povećao vođstvo Inđije na 2:0 i tim rezultatom završeno je prvo poluvreme.

  U 73 minutu utakmice Vladan Milosavljev je postigao treći gol za Inđiju.

  Za Inđiju su u prvoj postavi nastupili:

  Nikola Nedeljković
  Nikola Vukajlović
  Marko Kovačević
  Vladan Milosavljević
  Aleksa Jovanović
  Marko Stojanović
  Aleksandar Desančić
  Slavoljub Đokić
  Nikola Rađan
  Uroš Ingnjatović

  Inđija je ovom pobedom osvojila tri boda i nalazi se na drugom mestu tabele Prve lige Srbije, u sledećem kolu gostuje FK Loznica 14. avgusta.

  Direktor FK Inđija Dragan Pilipović za IN Medija kaže da današnja pobeda znači puno, pre svega na psihološkom planu.

  Ekipa je mlada i potrebno je vreme da se slože kockice. U sledećem kolu gostujemo Loznici i očekujemo tešku utakmicu ali i povljan rezultat, kazao je Pilipović.


  Autor: Verica Marinčić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija