• Inđija: Poskupljenje gasa za 2,83 dinara od 1. avgusta

  Od prvog avgusta cena prirodnog gasa za domaćinstva u Inđiji biće viša za 2,83 dinara po kubnom metru, ovu odluku doneo je Nadzorni odbor JP “Ingas“, na koju saglasnost daje Agencija za energetiku Republike Srbije. Nova cena energenta za grupu kupaca „Mala potrošnja – domaćinstva“ (prirodnog gasa) iznosi 36.51 din/m3 bez PDV-a i primenjuje se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Poskupljenje gasa za 2,83 dinara od 1. avgusta

  Od prvog avgusta cena prirodnog gasa za domaćinstva u Inđiji biće viša za 2,83 dinara po kubnom metru, ovu odluku doneo je Nadzorni odbor JP “Ingas“, na koju saglasnost daje Agencija za energetiku Republike Srbije.

  Foto: odluka o promeni cene gasa za domaćinstva Ingas Inđija

  Nova cena energenta za grupu kupaca „Mala potrošnja – domaćinstva“ (prirodnog gasa) iznosi 36.51 din/m3 bez PDV-a i primenjuje se od 01. avgusta.

  Trenutna cena, koja je na snazi od 1. oktobra 2017. godine, iznosi 33,68 dinara po kubiku.

  JP Ingas obaveštenje o promeni cene objavilo 30. juna na Internet stranici preduzeća, a saglasnost Agencije za energetiku Republike Srbije je objavljena na sajtu Agencije dan posle.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]