• Inđija: Prvi rebalans budžeta u ovoj godini

  Odbornici SO Inđija će na sutrašnjoj sednici razmatrati i doneti Odluku o prvom rebalansu budžeta za 2022. godinu  Pored toga, na dnevnom redu naći će se i Odluka o ulaska u javno – privatno partnerstvo carinske ispostave u Inđiji. Podsetimo da je realizacija projekta usledila  nakon što je kompanija  FREE ZONE DOO Beograd – Zemun. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Prvi rebalans budžeta u ovoj godini

  Odbornici SO Inđija će na sutrašnjoj sednici razmatrati i doneti Odluku o prvom rebalansu budžeta za 2022. godinu  Pored toga, na dnevnom redu naći će se i Odluka o ulaska u javno – privatno partnerstvo carinske ispostave u Inđiji. Podsetimo da je realizacija projekta usledila  nakon što je kompanija  FREE ZONE DOO Beograd – Zemun. inicirala  ulazak u javno – privatno partnerstvo sa Inđijom.

  Takođe, na dnevnom redu naći će se i izmena i dopuna Prostornog plana opštine Inđija. Sastavni deo ove odluke je Rešenje o pristupanju izradi Izveštaja o strateškoj proceni uticaja Izmena i dopuna Prostornog plana opštine Inđija na životnu sredinu. Kako se navodi u obrazloženju,  izmene i dopune plana su ciljane i odnose se na – stvaranje mogućnosti da se u skladu sa važećim propisima formiraju nove radne zone, preispitivanje pravila uređenja i građenja u okviru zona kuća za odmor.

  Direktori javnih preduzeća i ustanova na sednici SO Inđija

  Lokalni parlament će doneti odluku o davanju na korišćenje komunalne mreže u Beški, koju čine kućni priključci u delovima ulica: Mike Antića, Trg srpskih dobrovoljaca, Fruškogorska, Nikole Tesle, Кarađorđeva, Jug Bogdana, Кralja Petra, Save Кovačevića i Кneza Miloša.

  Na sednici će odbornicima lokalnog parlamenta  ramatrati i Odluku o promeni Statuta opštine Inđija zatim će razmatrati Program korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine kao i izmene programa poslovanja javnih preduzeća i ustanova ali i mesnih zajednica.

  Sednica Supštine opštine Inđija zakazana je za 10 sati u zgradi opštine.

  M.B. (IN Medija)

  Pogledaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-formira-carinsku-zonu-sa-firmom-iz-zemuna/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]