Inđija: Prvi rebalans budžeta u ovoj godini

Odbornici SO Inđija će na sutrašnjoj sednici razmatrati i doneti Odluku o prvom rebalansu budžeta za 2022. godinu  Pored toga, na dnevnom redu naći će se i Odluka o ulaska u javno – privatno partnerstvo carinske ispostave u Inđiji. Podsetimo da je realizacija projekta usledila  nakon što je kompanija  FREE ZONE DOO Beograd – Zemun. […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Prvi rebalans budžeta u ovoj godini

Odbornici SO Inđija će na sutrašnjoj sednici razmatrati i doneti Odluku o prvom rebalansu budžeta za 2022. godinu  Pored toga, na dnevnom redu naći će se i Odluka o ulaska u javno – privatno partnerstvo carinske ispostave u Inđiji. Podsetimo da je realizacija projekta usledila  nakon što je kompanija  FREE ZONE DOO Beograd – Zemun. inicirala  ulazak u javno – privatno partnerstvo sa Inđijom.

Takođe, na dnevnom redu naći će se i izmena i dopuna Prostornog plana opštine Inđija. Sastavni deo ove odluke je Rešenje o pristupanju izradi Izveštaja o strateškoj proceni uticaja Izmena i dopuna Prostornog plana opštine Inđija na životnu sredinu. Kako se navodi u obrazloženju,  izmene i dopune plana su ciljane i odnose se na – stvaranje mogućnosti da se u skladu sa važećim propisima formiraju nove radne zone, preispitivanje pravila uređenja i građenja u okviru zona kuća za odmor.

Direktori javnih preduzeća i ustanova na sednici SO Inđija

Lokalni parlament će doneti odluku o davanju na korišćenje komunalne mreže u Beški, koju čine kućni priključci u delovima ulica: Mike Antića, Trg srpskih dobrovoljaca, Fruškogorska, Nikole Tesle, Кarađorđeva, Jug Bogdana, Кralja Petra, Save Кovačevića i Кneza Miloša.

Na sednici će odbornicima lokalnog parlamenta  ramatrati i Odluku o promeni Statuta opštine Inđija zatim će razmatrati Program korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine kao i izmene programa poslovanja javnih preduzeća i ustanova ali i mesnih zajednica.

Sednica Supštine opštine Inđija zakazana je za 10 sati u zgradi opštine.

M.B. (IN Medija)

Pogledaj još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-formira-carinsku-zonu-sa-firmom-iz-zemuna/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.