• Inđija: Roditelji zabrinuti zbog sve učestalijeg vršnjačkog nasilja

  Našoj redakciji se obratila inđinčanka Svetlana Orić koja kaže da su njena deca na klizalištu, u centru grada, doživela vršnjačko nasilje.  Prema njenim rečima, postoji grupa dečaka, koja doslovno zlostavlja devojčice i manju decu, vređaju ih i psuju. – Naša ćerkica nam je ispričala da je bila na klizanju sa bratom i dve sestre, svi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Roditelji zabrinuti zbog sve učestalijeg vršnjačkog nasilja

  Našoj redakciji se obratila inđinčanka Svetlana Orić koja kaže da su njena deca na klizalištu, u centru grada, doživela vršnjačko nasilje.  Prema njenim rečima, postoji grupa dečaka, koja doslovno zlostavlja devojčice i manju decu, vređaju ih i psuju.

  Naša ćerkica nam je ispričala da je bila na klizanju sa bratom i dve sestre, svi su mlađi od nje, ti dečaci su im prišli i ošamarili brata i udarili u glavu sestru od 5 godina dok je ona kao starija sestra stala ispred njih šestorice te da su je gurali i udarali i ona njih, vredjali i posle ih gađali. – objašnjava Svetlana Orić.

  Klizalište dan
  Klizalište inđija

  Ona kaže da ovo nije jedini slučaj vršnjačkog nasilja a da se deca zbog toga boje da idu na klizalište.

   –  Ćerkica je takođe videla kako su ti isti dečaci, pre nekoliko dana, tukli dve devojčice. – dodaje naša sagovornica. Svetlana Orić tvrdi da je u Inđiji u porastu vršnjačko nasilje ali da niko na to ne reaguje.

  Deca se boje da idu na klizanje sama, boje se da idu u školu da ih ne bi ti isti dečaci zlostavljali. Suprug je jednom intervenisao i pričao lepo sa grupom delaka, međutim nije se ništa promenilo. – kaže naša sagovornica.

  Svetlana Orić je apelovala na inđinčane da ukoliko poznaju roditelje dečaka koja, kako kaže, tuku decu, da im skrenu pažnju.

  Mislim da je to osnovno i jedino rešenje da se ovo ne dešava. – zaključuje sagovornica IN Medija.

  M.B. (IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/__trashed-2/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija