• Inđija: Roditelji zabrinuti zbog sve učestalijeg vršnjačkog nasilja

  Našoj redakciji se obratila inđinčanka Svetlana Orić koja kaže da su njena deca na klizalištu, u centru grada, doživela vršnjačko nasilje.  Prema njenim rečima, postoji grupa dečaka, koja doslovno zlostavlja devojčice i manju decu, vređaju ih i psuju. – Naša ćerkica nam je ispričala da je bila na klizanju sa bratom i dve sestre, svi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Roditelji zabrinuti zbog sve učestalijeg vršnjačkog nasilja

  Našoj redakciji se obratila inđinčanka Svetlana Orić koja kaže da su njena deca na klizalištu, u centru grada, doživela vršnjačko nasilje.  Prema njenim rečima, postoji grupa dečaka, koja doslovno zlostavlja devojčice i manju decu, vređaju ih i psuju.

  Naša ćerkica nam je ispričala da je bila na klizanju sa bratom i dve sestre, svi su mlađi od nje, ti dečaci su im prišli i ošamarili brata i udarili u glavu sestru od 5 godina dok je ona kao starija sestra stala ispred njih šestorice te da su je gurali i udarali i ona njih, vredjali i posle ih gađali. – objašnjava Svetlana Orić.

  Klizalište dan
  Klizalište inđija

  Ona kaže da ovo nije jedini slučaj vršnjačkog nasilja a da se deca zbog toga boje da idu na klizalište.

   –  Ćerkica je takođe videla kako su ti isti dečaci, pre nekoliko dana, tukli dve devojčice. – dodaje naša sagovornica. Svetlana Orić tvrdi da je u Inđiji u porastu vršnjačko nasilje ali da niko na to ne reaguje.

  Deca se boje da idu na klizanje sama, boje se da idu u školu da ih ne bi ti isti dečaci zlostavljali. Suprug je jednom intervenisao i pričao lepo sa grupom delaka, međutim nije se ništa promenilo. – kaže naša sagovornica.

  Svetlana Orić je apelovala na inđinčane da ukoliko poznaju roditelje dečaka koja, kako kaže, tuku decu, da im skrenu pažnju.

  Mislim da je to osnovno i jedino rešenje da se ovo ne dešava. – zaključuje sagovornica IN Medija.

  M.B. (IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/__trashed-2/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]