• Inđija: Sutra sastanak sa predstavnicima AD Lasta

  Sutra se u zgradi opštine održava sastanak sa predstavnicima saobraćajnog preduzeća „Lasta“ na temu funkcionisanja javnog gradskog prevoza na inđijskoj teritoriji sa početkom u 10 časova, saopšteno je iz lokalne samouprave. Kako se navodi, ispred „Laste“ prisustvovaće generalni direktor Vladan Sekulić, izvršni direktor za saobraćaj Mladen Lazarević i rukovodilac PO Srem Zoran Tomašević. – Sastanku […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Sutra sastanak sa predstavnicima AD Lasta

  Sutra se u zgradi opštine održava sastanak sa predstavnicima saobraćajnog preduzeća „Lasta“ na temu funkcionisanja javnog gradskog prevoza na inđijskoj teritoriji sa početkom u 10 časova, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Kako se navodi, ispred „Laste“ prisustvovaće generalni direktor Vladan Sekulić, izvršni direktor za saobraćaj Mladen Lazarević i rukovodilac PO Srem Zoran Tomašević.

  Sastanku će prisustvovati predsednici mesnih zajednica.- kaže se u saopštenju.

  Podsetimo da je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, rekao da su njegova očekivanja nakon sastanka da se „situacija malo poboljša.“

  Očekujem da stvano malo poboljšamo tu situaciju i da to ne bude jednokratno. Nezadovoljni su ljudi koji idu na posao, deca koja idu u školu. Stvarno ne funkcioniše nikako i mislim da je Lasta baš prešla sve granice sa neozbiljnošću. – kazao je Gak.

  Javni prevoz Inđija je počeo sa funkcionisanjem u julu 2011. godine sa dve kružne linije koje prolaze kroz sva naseljena mesta Opštine Inđija.

  Od samog početka se pojavio problem lošeg reda vožnje, rasporeda autobuskih stajališta i samog vremena putovanja

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nakon-godinu-i-po-dana-gak-zakljucio-da-je-lasta-presla-sve-granice/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika