Inđija: Sutra sastanak sa predstavnicima AD Lasta

Sutra se u zgradi opštine održava sastanak sa predstavnicima saobraćajnog preduzeća „Lasta“ na temu funkcionisanja javnog gradskog prevoza na inđijskoj teritoriji sa početkom u 10 časova, saopšteno je iz lokalne samouprave. Kako se navodi, ispred „Laste“ prisustvovaće generalni direktor Vladan Sekulić, izvršni direktor za saobraćaj Mladen Lazarević i rukovodilac PO Srem Zoran Tomašević. – Sastanku […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Sutra sastanak sa predstavnicima AD Lasta

Sutra se u zgradi opštine održava sastanak sa predstavnicima saobraćajnog preduzeća „Lasta“ na temu funkcionisanja javnog gradskog prevoza na inđijskoj teritoriji sa početkom u 10 časova, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Kako se navodi, ispred „Laste“ prisustvovaće generalni direktor Vladan Sekulić, izvršni direktor za saobraćaj Mladen Lazarević i rukovodilac PO Srem Zoran Tomašević.

Sastanku će prisustvovati predsednici mesnih zajednica.- kaže se u saopštenju.

Podsetimo da je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, rekao da su njegova očekivanja nakon sastanka da se „situacija malo poboljša.“

Očekujem da stvano malo poboljšamo tu situaciju i da to ne bude jednokratno. Nezadovoljni su ljudi koji idu na posao, deca koja idu u školu. Stvarno ne funkcioniše nikako i mislim da je Lasta baš prešla sve granice sa neozbiljnošću. – kazao je Gak.

Javni prevoz Inđija je počeo sa funkcionisanjem u julu 2011. godine sa dve kružne linije koje prolaze kroz sva naseljena mesta Opštine Inđija.

Od samog početka se pojavio problem lošeg reda vožnje, rasporeda autobuskih stajališta i samog vremena putovanja

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nakon-godinu-i-po-dana-gak-zakljucio-da-je-lasta-presla-sve-granice/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.