• Inđija: Sutra uručenje nagrade „Najbolje iz Vojvodine“

  Turističkoj organizaciji opštine Inđija sutra će biti uručena nagrada „Najbolje iz Vojvodine“ na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu. Nagradu AP Vojvodine uručiće pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević na štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam. Ovo je druga nagrada Turističkoj organizaciji opštine Inđija za projekat Keltsko selo. Keltsko selo je dobitnik je priznanja Pokrajinske […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Sutra uručenje nagrade „Najbolje iz Vojvodine“

  Turističkoj organizaciji opštine Inđija sutra će biti uručena nagrada „Najbolje iz Vojvodine“ na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu. Nagradu AP Vojvodine uručiće pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević na štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam. Ovo je druga nagrada Turističkoj organizaciji opštine Inđija za projekat Keltsko selo.

  Keltsko selo je dobitnik je priznanja Pokrajinske vlade „Najbolje iz Vojvodine“ kao jedna od najznačajnijih pokrajinskih manifestacija sa aspekta međunarodne promocije Vojvodine i Srbije. Nagrada Turističkoj organizaciji biće dodeljena sutra u okviru Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.

  -Ovim smo stekli i mogućnost korišćenja brend oznake „Najbolje iz Vojvodine“ sledeće tri godine. Na konkursu za sticanje prava korišćenja ove oznake kvaliteta tematski turistički kompleks „Кeltsko selo“ u Inđiji nagrađuje se kategoriji usluge. – kazao je za IN Medija ditektor TO Milan Bogojević.

  U 2022. godini ovo je druga nagrada za „Кeltsko selo“. Prva je bila „Кapija uspeha“ koju dodeljuje Privredna komora Vojvodine.

  V.Marinčić (IN Medija)

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/keltsko-selo-dobitnik-priznanja-pokrajinske-vlade-najbolje-iz-vojvodine/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija