• Inđija: Sve manje pacijenata u kovid ambulanti

  Kako je saopštila lokalna samouprava, na teritoriji opštine Inđija trenutno je virusom korona zaraženo 432 građana. Kako se navodi, stanje se iz nedelje u nedelju poboljšava jer se sve manje pacijenata javlja u kovid ambulanti. Radno vreme kovid ambulante je od 7 – 17  časova i u svakoj smeni dežura jedna medicinska ekipa. U saopštenju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Sve manje pacijenata u kovid ambulanti

  Kako je saopštila lokalna samouprava, na teritoriji opštine Inđija trenutno je virusom korona zaraženo 432 građana. Kako se navodi, stanje se iz nedelje u nedelju poboljšava jer se sve manje pacijenata javlja u kovid ambulanti.

  Radno vreme kovid ambulante je od 7 – 17  časova i u svakoj smeni dežura jedna medicinska ekipa. U saopštenju sa zvaničnog sajta opštine INđija se navodi da se ambulantidnevno javi oko 50 pacijenata od toga sa pozitivnim testom bude oko 15 posto testiranih.

  Vakcinacija se od podeljka, 7. marta, vrši kod izabranog lekara a pacijenti iz seoskih sredina dobijaju, nakon pregleda, uput od svog lekara da dođu u Inđiju i vakcinišu se, navodi se na sajtu opštine Inđija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]