• Inđija: Tri moto kluba udružila se u organizaciji moto skupa 2023.

  Moto klubovi „Indjija 2003“, „Matori Rokeri“ i „Indjija“  odlučili su da se udruže u organizaciji moto skupa 2023. godine. Takva odluka donesena je na sastanku predstavnika ova tri kluba a na osnovu signala iz lokalne samouprave da je za održavanje moto skupa potrebno udruživanje sva tri kluba. Ove godine posle dve decenije Inđija nije organizovala […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Tri moto kluba udružila se u organizaciji moto skupa 2023.

  Moto klubovi „Indjija 2003“, „Matori Rokeri“ i „Indjija“  odlučili su da se udruže u organizaciji moto skupa 2023. godine. Takva odluka donesena je na sastanku predstavnika ova tri kluba a na osnovu signala iz lokalne samouprave da je za održavanje moto skupa potrebno udruživanje sva tri kluba.

  Ove godine posle dve decenije Inđija nije organizovala moto skup, razlog otkazivanja najavljenog skupa za jul bilo je kašnjenje odluke opštinske Komisije za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa. Komisija se sastala čitavih mesec posle najavljenog termina moto skupa, te dodeljena sredstva, osim što su bila mala za realizaciju događaja odobrena su kasno.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/posle-20-godina-indjija-bez-moto-skupa/

  Na konkursu su učestvovala sva tri udruženja iz Inđije, projekat organizovanja moto skupa odobren je samo MK “Inđija” , dok moto klub “Inđija 2003” i “Matori rokeri” koji su u svojim predloženim projektima navela održavanje međunarodnog moto skupa međutim, njihovi programi su ocenjeni da “svojim kvalitetom ne ispunjavaju uslove za sufinansiranje”.

  Inđija je 2006. godine ponela titulu za najbolji moto skup u Srbiji, ugostila je brojne afirmisane i neafirmisane bendove, moto skup je bio povezan sa manifestacijom Scena Fest i činio je svojevrsnu celinu u letnjoj ponudi i promociji grada.  

  Za narednu godinu predstavnici ova tro moto kluba odlučili su da udruženim snagama organizuju i apliciraju za sredstva.

  Uvek je konkurs raspisan krajem januara početkom februara, mi svake godine apliciramo projektom ali nikada ne odgovore na vreme. Ove godine odgovor Komisije kasnio je 5 meseci. Zato smo i odustali. Naša nadanja su da će komisija iduće godine biti revnosnija i da neće kasniti pet meseci. –kaže za IN Medija predsednik MK Inđija Aleksandar Nedić.

  Ujedinjenjem ova tri kluba Inđija će posle pauze od godinu dana, možda, prvi put imati moto skup u organizaciji sva tri moto kluba.

  V.Marinčić ( IN Medija)

  Čitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nakon-pisanja-in-medija-opstina-podrzala-moto-skup/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]