• Inđija u bazi Evropskog finansiranja projekata

  Opština Inđija potpisala je sporazum o uključivanju u Base of European funding source (BEFS) radi lakšeg praćenja i povlačenja sredstava na konkursima Evropske unije. Ta baza služi za „umrežavanje svih potencijalnih nivoa finansiranja i subvencionisanja, kako iz domaćih sredstava tako i onih koji pristižu iz Evropske unije“, saopštila je lokalna uprava u Inđiji. – Uz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija u bazi Evropskog finansiranja projekata

  Opština Inđija potpisala je sporazum o uključivanju u Base of European funding source (BEFS) radi lakšeg praćenja i povlačenja sredstava na konkursima Evropske unije. Ta baza služi za „umrežavanje svih potencijalnih nivoa finansiranja i subvencionisanja, kako iz domaćih sredstava tako i onih koji pristižu iz Evropske unije“, saopštila je lokalna uprava u Inđiji.

  – Uz pomoć Fonda za evropske poslove AP Vojvodine lakše će se formulisati ciljevi projektnog finansiranja, odraditi prioriteti i udruživati lokalni kapaciteti koji mogu zajedno da idu ka eksternim izborima, te uz pomoć ove baze neće između ostalog doći do preklapanja – dodaje se u saopštenju.

  Opština Inđija dobila je mogućnost da konkuriše na projektima EU namenjenim razvoju ruralne infrastrukkture, navodi se u saopštenju i podseća da novi višegodišnji finansijski okvir Evropske unije do 2027. godine iznosi 13 miliona evra.

  Fotografija: šef kabineta predsednika opštine Inđija Nemanja Milojević potpisuje sporazum, izvor: Opština Inđija
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]