• Inđija: Uskoro konkurs za medije, predviđeno 26 miliona dinara

  Članovi Opštinskog veća će na sednici,koja je zakazana za ponedeljak, razmatrati Odluku o raspisivanju javnog poziva za učešće na Кonkursu za sufinansiranje projekata sredstvima iz budžeta opštine Inđija u cilju ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2023.godini . Kako se navodi u predlogu Odluke, za projekte proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Uskoro konkurs za medije, predviđeno 26 miliona dinara

  Članovi Opštinskog veća će na sednici,koja je zakazana za ponedeljak, razmatrati Odluku o raspisivanju javnog poziva za učešće na Кonkursu za sufinansiranje projekata sredstvima iz budžeta opštine Inđija u cilju ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2023.godini .

  Kako se navodi u predlogu Odluke, za projekte proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju građana Inđije, zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije, slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i mladih, razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva, razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost, razvoju nauke, sporta i fizičke kulture, zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi, unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana Inđije za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije, opredeljuje se 26.000.000,00 dinara.

  Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,00 dinara, a maksimalni iznos 6.000.000,00 dinara.

  Sednica Opštinskog veća na kojoj će se razmatrati Odluka o rapsisivanju konkursa je zakazana za 10 sati.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kad-lokalni-mediji-planove-prenose-kao-gotova-stvar/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]