• Inđija: Vakcinacijom protiv morbila

  Imajući u vidu alarmantnu epidemiološku situaciju sa morbilama i proglašenje epidemije u Smederevu, opštinski Savet za zdravstvo u Inđiji apeluje na građane da se vakcinišu i tako zaštite od ovog virusnog oboljenja, saopštila je lokalna samouprava. U saopštenju se navodi da vakcina ima dovoljno u inđijskom Domu zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlović“, a obzirom na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Vakcinacijom protiv morbila

  Imajući u vidu alarmantnu epidemiološku situaciju sa morbilama i proglašenje epidemije u Smederevu, opštinski Savet za zdravstvo u Inđiji apeluje na građane da se vakcinišu i tako zaštite od ovog virusnog oboljenja, saopštila je lokalna samouprava.

  U saopštenju se navodi da vakcina ima dovoljno u inđijskom Domu zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlović“, a obzirom na to da su morbile virusno oboljenje i da imaju visok stepen zaraženosti, preporuka je da što veći procenat dece bude vakcinisan.

  U svom saopštenju lokalna samouprava podseća da se u Srbiji u periodu između 2017. i 2019. godine zarazilo pet hiljada građana, a 15 osoba je izgubilo život.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]