• Inđija: Vozio automobil sa 2,41 promila alkohola u organizmu

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji podneće prekršajnu prijavu protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Inđije, zbog prekršaja nasilnička vožnja, navodi MUP.  Kako je saopšteno, utvrđeno je da je on upravlјao putničkim automobilom marke „bmv“ sa 2,41 promila alkohola u organizmu, a potom sleteo sa puta i zadobio lake telesne povrede.  MUP apeluje na vozače da ne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Vozio automobil sa 2,41 promila alkohola u organizmu

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji podneće prekršajnu prijavu protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Inđije, zbog prekršaja nasilnička vožnja, navodi MUP. 

  Kako je saopšteno, utvrđeno je da je on upravlјao putničkim automobilom marke „bmv“ sa 2,41 promila alkohola u organizmu, a potom sleteo sa puta i zadobio lake telesne povrede. 

  MUP apeluje na vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze, jer je to jedan od najčešćih uzroka saobraćajnih nezgoda sa teškim posledicama, kao i da poštuju i sve druge saobraćajne propise, u cilјu svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju. 

  Podsezimo da je tokom međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja, koja je sprovedena od 6. do 12. decembra ove godine, iz saobraćaja je isklјučila 1.368 vozača koji su upravlјali vozilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, dok je zbog različitih prekršaja sankcionisano ukupno 10.688 vozača.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija