Inđinčani u anketi koju sprovodi Kabinet predsednika Vučića

Prema tvrdnjama građana koji su se javljali IN Medija najčešći odgovori na pitanje šta je prioritet za Srbiju je „da predsednik Vučić ode“ na drugom mestu nalazi se predlog „da se pod hitno promeni logo Pošte, opet“.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđinčani u anketi koju sprovodi Kabinet predsednika Vučića

Građanima Inđije danas stižu pozivi iz Kabineta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa pitanjem „Šta je najvažnije za Srbiju da se uradi“.

Po prvi put otkako je došao na vlast, Aleksandar Vučić ima više negativnih nego pozitivnih ocena građana.To je pokazalo istraživanje organizacije CRTA, o čemu je nedavno govorio njihov programski direktor Raša Nedeljkov. Dodatne informacije po svemu sudeći Kabinet predsednika Vučića pokušava da sazna kontaktirajući građane.

Inđinčani koji su se danas javili redakciji IN Medija objašnjavaju da je poziv iz Kabineta predsednika Republike Srbije stigao danas u toku dana sa broja 011 7359506 sa pitanjem šta je najvažnije da se u Srbiji uradi u narednom periodu.

Prema tvrdnjama građana koji su se javljali IN Medija najčešći odgovori na pitanje šta je prioritet za Srbiju je „da predsednik Vučić ode“ na drugom mestu nalazi se predlog „da se pod hitno promeni logo Pošte, opet“.

Pozivani građani tvrde da nikada nisu dali svoje brojeve telefona niti lične podatke bilo kojoj agenciji i političkoj stranci, da nisu potpisnici lista ili sigurnih glasova. U predstavljanju prilikom telefonskog poziva građani nisu imenovani niti im je objašnjavano na koji način su baš oni izabrani za anketu.

Nakon negativnog odgovora, tvrde oni, anketar brzo prekida razgovor i zahvaljuje se na izdvojenom vremenu.

Broj telefona 011 7359506 sa kog su pozivani građani ne nalazi se na Belim stranama niti je moguće uzvratiti poziv ovom broju.

Podsetimo ovo nije prvi put da se sam predsednik ili njegovi saradnici u izbornoj kampanji interesuju za mišljenje građana i da to pokušavaju saznati telefonskim pozivom.

U martu 2022. godine na YouTubu pojavio se snimak telefonskog razgovora gde se čuje predsednikov glas kako poziva jednu građanku da izađe na izbore i glasa.

-Na ovim izborima odlučujemo o tome da li ćemo da idemo napred, putem našeg uspeha, ili ćemo da idemo nazad. Zbog toga vas pozivam, izađite i glasajte… Zajedno ćemo nastaviti putem uspeha, bezbednosti, mira i stabilnosti. Živela Srbija – rekao je predsednik Vučić u telefonskom „razgovoru“ sa jednom Novosađankom.

Pozive ove sadržine te 2022. godine stizali su sa broja 011 – 6964 – 200 koji je takođe nepostojeći.

Tada je u okviru kampanje unapred snimljena poruka, kojom Srpska napredna stranka traži podršku od birača.

 

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Društvo

U Inđiji za godinu dana policiji prijavljeno 169 slučajeva nasilja

U poslednjih godinu dana na teritoriji inđijske opštine prijavljeno je 169 slučajeva nasilja, od tog broja podnete su 44 krivične prijave za nasilje u porodici a ukupno je izrečeno 144 hitnih mera i sve su produžene odlukama Suda u Staroj Pazovi, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova za područje Inđije za poslednjih godinu dana.

Na nepostojeće zahteve pred izbore stižu rešenja

Sistemu 48 u ovoj godini upućeno je 100 puta manje zahteva nego na početku implementacije ovog sistema. Lokalna samouprava objavila je vest da su po zahtevima građana rešili probleme u Inđiji i Starom Slankamenu a da se ne zna ko je, kada i kome te probleme prijavio. Ono što je poznato je da se sasvim slučajno radovi pred izbore izvode u centralnim ulicama da ih što više građana vidi.