• iOS 15 stiže 20. septembra

  Apple-ove softverske nadogradnje za iOS, iPadOS i watchOS stižu 20. septembra. Nova verzija iOS-a donosi nekoliko promena u odnosu na prethodnu verziju. Prema najavi kompanije ranije juna ove godine iOS 15 donosi poboljšanja FaceTime-a, nove funkcije za poruke, redizajnirana obaveštenja, SharePlay, novi Safari i LiveText funkciju. Svakako jedna od promena koju ćete najpre primetiti je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  iOS 15 stiže 20. septembra

  Apple-ove softverske nadogradnje za iOS, iPadOS i watchOS stižu 20. septembra.

  Nova verzija iOS-a donosi nekoliko promena u odnosu na prethodnu verziju.

  Prema najavi kompanije ranije juna ove godine iOS 15 donosi poboljšanja FaceTime-a, nove funkcije za poruke, redizajnirana obaveštenja, SharePlay, novi Safari i LiveText funkciju.

  Svakako jedna od promena koju ćete najpre primetiti je novi Safari. Polje za pretragu je sada na dnu, kako bi olakšalo pristup na većim uređajima. Safari sada ima i pozadine koje možete menjati kako želite, kao i sam raspored stavki na početnom ekranu.

  Novi Safari

  LiveText je opcija koja se već pojavila ranije na nekim Android uređajima i omogućava kopiranje teksta sa bilo koje fotografije. Tekstom možete manipulisati direktno iz aplikacije kamere ili kasnije u Photos aplikaciji. Još jedna od opcija je i pozivanje telefonskih brojeva direktno sa fotografija.

  Još neke od promena su redizajnirana aplikacija za podešavanja, vreme i mape, fokus režimi, mogućnost dodavanja lične karte u Wallet aplikaciju, kao i prostorni zvuk i SharePlay za Facetime i dodatna podešavanja privatnosti.

  Nova aplikacija za vreme

  Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA