Iroin Maiden se zahvalili Đokoviću na novom albumu

Categories Muzika, NOVOPosted on

Jedan od najpopularnijih hevi metal bendova „Iron Maiden“ izdao je novi album 3. septembra, a na omotu za njega osvanulo je i ime srpskog tenisera Novaka Đokovića, piše RTS.

Album “Senjutsu” 17. je studijski album britanskih metalaca, a na jednom delu omota članovi grupe napisali su kome se sve zahvaljuju. Korisnici Redita primetili su da se Stiv Haris, basista grupe, zahvalio, između ostalih, Novaku Đokoviću.

Iako je na prvi pogled potpuna misterija zašto je Haris naveo ime najboljeg tenisera na planeti, Đokovićev odnos sa članovima benda traje već neko vreme.

Gitarista „Mejdena“ Adrijan Smit je rekreativni teniser u slobodno vreme, a na mastersu u Monte Karlu uručio je Đokoviću na šljaci svoj solo album. Bubnjar benda Niko Makbrejn je veliki obožavalac tenisa i redovan je na tribinama Vimbldona.

Na najprestižniji teniski turnir dolazio je i Haris, a prema nekim navodima proveo je neko vreme sa Novakom.

Haris je, inače, veliki poklonik sporta uopšte, kao i svi članovi „Mejdena“, koji su i veliki promoteri zdravog života. Basista je fanatičan navijač „Vest Hema“ za koji i igra u selekciji veterana, pevač Brus Dikinson dugo je trenirao mačevanje, a Niku Makbrejnu je golf opsesija.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *