• Iščupano 120 sadnica hrasta lužnjaka

  Samo nakon dva dana od sađenja 1500 mladica hrasta lužnjaka u Inđijskim Lejama, za sada nepoznate osobe iščupale su 120 sadnica. Nestanak sadnica primetili su radnici JKP „Komunalac“ u utorak ujutro. – U ovom momentu nema dovoljno informacija, slučaj je prijavljen policiji. Vrednost uništenih 120 sadnica je oko 66.000 dinara. – kazao je za IN […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Iščupano 120 sadnica hrasta lužnjaka

  Samo nakon dva dana od sađenja 1500 mladica hrasta lužnjaka u Inđijskim Lejama, za sada nepoznate osobe iščupale su 120 sadnica. Nestanak sadnica primetili su radnici JKP „Komunalac“ u utorak ujutro.

  Foto: arhiva JKP „Komunalac“ Inđija

  U ovom momentu nema dovoljno informacija, slučaj je prijavljen policiji. Vrednost uništenih 120 sadnica je oko 66.000 dinara. – kazao je za IN Medija direktor JKP „Komunalac“ Dušan Lemajić.

  Mladice hrasta lužnjaka zasađene su u okviru projekta koji je urađen u saradnji sa Ministarstvom životne sredine i predviđen je zasad 15.000 stabala u narednih pet godina.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]