• Isečene gume na automobilu Branislava Grubačkog-Gute

  U noći između subote i nedelje nepoznati počinilac isekao je gume na automobilu čiji je vlasnik Branislav Grubački-Guta, poznati građanski aktivista i osnivač pokreta „Novi optimizam“, koji je deo organizacije protesta u Zrenjaninu. Kako je saopštila neformalna grupa „Zrenbjanin protiv nasilja“, automobil je bio parkiran ispred porodične kuće Grubačkog. „Ovim putem zahtevamo od zrenjaninske policije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Isečene gume na automobilu Branislava Grubačkog-Gute

  U noći između subote i nedelje nepoznati počinilac isekao je gume na automobilu čiji je vlasnik Branislav Grubački-Guta, poznati građanski aktivista i osnivač pokreta „Novi optimizam“, koji je deo organizacije protesta u Zrenjaninu.

  Kako je saopštila neformalna grupa „Zrenbjanin protiv nasilja“, automobil je bio parkiran ispred porodične kuće Grubačkog.

  „Ovim putem zahtevamo od zrenjaninske policije da u najkraćem mogućem roku pronađe počinioca. Pitamo se da li je ovo upozorenje Grubačkom, ali i drugim građanima, koji već nedeljama protestuju protiv nasilja u društvu“, dodaje se u saopštenju.

  Podseća se da Zrenjaninkama i Zrenjanincima ni kiša, ni oluja nisu smetali da prethodnih nedelja iskažu svoje nezadovoljstvo stanjem u društvu i pridruže se protestnim šetanjama, te da će isto biti i u subotu, 24. juna

  „Zrenjanin će u subotu, zajedno sa mnogim drugim gradovima u našoj zemlji, još snažnije i odlučnije poručiti da je protiv nasilja, ali i autoritarne, nedemokratske i bezobzirne vlasti Aleksandra Vučića“, poručuju organizatori.

  Naslovna: N1

  Izvor: Autonomija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina