• Isključenje struje u Inđiji i Slankamenačkim vinogradima

  Zbog radova na električnoj mreži sutra,će biti isključene pojedine ulice u Inđiji i Slankamenačkim vinogradima, najavio je EPS. U periodu od 8 do 14 sati biće isključena ulica Dimitraja Tucovića u Inđiji zatim Kratka kao i Beogradska ulica, od kućnog broja ½ do broja 19a/24. Takođe u istom periodu će biti isključene ulice Vuka Karadžića […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Isključenje struje u Inđiji i Slankamenačkim vinogradima

  Zbog radova na električnoj mreži sutra,će biti isključene pojedine ulice u Inđiji i Slankamenačkim vinogradima, najavio je EPS.

  U periodu od 8 do 14 sati biće isključena ulica Dimitraja Tucovića u Inđiji zatim Kratka kao i Beogradska ulica, od kućnog broja ½ do broja 19a/24. Takođe u istom periodu će biti isključene ulice Vuka Karadžića i Živojina Mišića (Univerexport).

  Kada je reč o Slankamenačkim vinogradima, iz EPS – a najavljuju da će u periodu od 9 do 12 sati biti isključen deo ulice Janka Čmelika kao i ulica Vladimira Hurbana.

  Kako navodi EPS, u slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu dok u slučaju ranijeg završetka radova ED zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije