• Iz inđijskog Vodovoda poručuju – racionalnije trošite vodu

  Vode u inđijskim bunarima ima dovoljno ali ne i za zalivanje bašti, travnjaka, punjenje kućnih bazena i slično, saopštila je lokalna samouprava.. Kako se navodi, očekuju se visoke temperature  te iz Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ apeluju na građane i privredu na racionalnu potrošnju vode, odnosno da se gradska voda ne koristi za zalivanje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Iz inđijskog Vodovoda poručuju – racionalnije trošite vodu

  Vode u inđijskim bunarima ima dovoljno ali ne i za zalivanje bašti, travnjaka, punjenje kućnih bazena i slično, saopštila je lokalna samouprava..

  Kako se navodi, očekuju se visoke temperature  te iz Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ apeluju na građane i privredu na racionalnu potrošnju vode, odnosno da se gradska voda ne koristi za zalivanje bašti, travnjaka, punjenje bazena i drugo.

  Iz lokalne samouprave poručuju da je vodosnabdevanje stabilno ali je neophodno da se svi odgovorno ponašaju kako bi tokom celog leta voda bila dostupna svim potrošačima.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Dežurstva Doma zdravlja u vreme praznika

  Zbog obeleležavanja Dana državnosti četvrtak i petak, 15. i 16. februar, su neradni dani u Srbiji, pa su ta dva dana organizovana dežurstva u domu zdravlja i […]