• Izbegavajte prugu 26. januara

  Infrastruktura Železnice započele su sa intezivnim testiranjem deonice brze pruge između Beograda i Novog Sada.  Kako se navodi u saopštenju, specijalizovani voz nemačke železnice za proveru tehničke osposobljenosti nekoliko puta tokom dana prolazi preko pruge velikom brzinom, a 26. januara 2022. godine testiranje je planirano na pravcu između Inđije i Petrovaradina. – Pozivamo građane da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izbegavajte prugu 26. januara

  Infrastruktura Železnice započele su sa intezivnim testiranjem deonice brze pruge između Beograda i Novog Sada. 

  Kako se navodi u saopštenju, specijalizovani voz nemačke železnice za proveru tehničke osposobljenosti nekoliko puta tokom dana prolazi preko pruge velikom brzinom, a 26. januara 2022. godine testiranje je planirano na pravcu između Inđije i Petrovaradina.

  – Pozivamo građane da ne prelaze preko pruge na „divljim prelazima“ jer ugrožavaju sopstvene živote. Pri velikim brzinama mašinovođa ne može da zaustavi voz ako uoči pešake i posledice mogu biti pogubne – naglašava se u saopštenju.

  Kako se dodaje, ograde su na najvećem delu trase već postavljene, ali u nekim delovima još nisu, te do potpunog završetka izgradnje brze pruge, građani moraju voditi računa o ličnoj bezbednosti.

  Početak komercijalne upotrebe brze pruge očekuje se početkom marta, zaključuje se u saopštenju.

  Delom pruge prekjuče je prošao i predsednik Srbije ALeksandar Vučić, koji se tom prilikom kratko zadržao i na inđijskog železničkoj stanici.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije