• Izborna kampanja GG „Inđijaiti“- SEO za Gugl i srca birača

  Svoju izbornu kampanju pred predstojeće lokalne izbore započela  je i grupa građana „Inđijaiti“  slanjem poruka simpatizerima sa detaljnim SEO instrukcijama o „podizanju vidljivosti na Guglu“ sajta. U poruci koja ovih dana kruži inđijom pozivaju svoje pristalice da ih zaprate i na društvenim mrežama kao  i da pozovu rodbinu i prijatelje da učine isto. Davanjem detaljnih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izborna kampanja GG „Inđijaiti“- SEO za Gugl i srca birača

  Svoju izbornu kampanju pred predstojeće lokalne izbore započela  je i grupa građana „Inđijaiti“  slanjem poruka simpatizerima sa detaljnim SEO instrukcijama o „podizanju vidljivosti na Guglu“ sajta. U poruci koja ovih dana kruži inđijom pozivaju svoje pristalice da ih zaprate i na društvenim mrežama kao  i da pozovu rodbinu i prijatelje da učine isto.

  Davanjem detaljnih SEO instrukcija GG „Inđijaiti“ otpočela je izborna kampanja pred lokalne izbore koji slede naredne godine.

  -Molimo da pogledate naš sajt i da ga ako ste u mogućnosti tražite ukucavanjem reči: Inđija grupa građana i da tražite dok ga ne nađete. Što više to budemo radili sajt će pre izaći na prvu stranicu Gugla. Molimo i da nas zapratite na društvenim mrežama, kao i da pozovete vaše prijatelje i rodbinu da nas zaprate. Obećavamo vam mnogo zanimljivog sadržaja, važnog i atraktivnog u svakom mestu naše opštine. Ujedno, to je i dobra prilika da budete u stalnom kontaktu sa aktivistima nađe grupe građana. – kaže se u cirkularnoj poruci GG „Inđijaiti“.

  Na lokalnim izbolrima juna 2020. godine ova grupa građana osvojila je 2687 glasova odnosno pet odborničkih mandata, nakon čega ulaze u koaliciju sa SNS i dobijaju mesto pomoćnika predsednika opštine Inđija. Funkciju obavlja osnivač grupe građana Živan Živanović.

  Naslovna fotografija: GG „Inđijaiti“

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika