Izborna kampanja GG „Inđijaiti“- SEO za Gugl i srca birača

Svoju izbornu kampanju pred predstojeće lokalne izbore započela  je i grupa građana „Inđijaiti“  slanjem poruka simpatizerima sa detaljnim SEO instrukcijama o „podizanju vidljivosti na Guglu“ sajta. U poruci koja ovih dana kruži inđijom pozivaju svoje pristalice da ih zaprate i na društvenim mrežama kao  i da pozovu rodbinu i prijatelje da učine isto. Davanjem detaljnih […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Izborna kampanja GG „Inđijaiti“- SEO za Gugl i srca birača

Svoju izbornu kampanju pred predstojeće lokalne izbore započela  je i grupa građana „Inđijaiti“  slanjem poruka simpatizerima sa detaljnim SEO instrukcijama o „podizanju vidljivosti na Guglu“ sajta. U poruci koja ovih dana kruži inđijom pozivaju svoje pristalice da ih zaprate i na društvenim mrežama kao  i da pozovu rodbinu i prijatelje da učine isto.

Davanjem detaljnih SEO instrukcija GG „Inđijaiti“ otpočela je izborna kampanja pred lokalne izbore koji slede naredne godine.

-Molimo da pogledate naš sajt i da ga ako ste u mogućnosti tražite ukucavanjem reči: Inđija grupa građana i da tražite dok ga ne nađete. Što više to budemo radili sajt će pre izaći na prvu stranicu Gugla. Molimo i da nas zapratite na društvenim mrežama, kao i da pozovete vaše prijatelje i rodbinu da nas zaprate. Obećavamo vam mnogo zanimljivog sadržaja, važnog i atraktivnog u svakom mestu naše opštine. Ujedno, to je i dobra prilika da budete u stalnom kontaktu sa aktivistima nađe grupe građana. – kaže se u cirkularnoj poruci GG „Inđijaiti“.

Na lokalnim izbolrima juna 2020. godine ova grupa građana osvojila je 2687 glasova odnosno pet odborničkih mandata, nakon čega ulaze u koaliciju sa SNS i dobijaju mesto pomoćnika predsednika opštine Inđija. Funkciju obavlja osnivač grupe građana Živan Živanović.

Naslovna fotografija: GG „Inđijaiti“

V.M (IN Medija)

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Ješić: Ako nisam u pravu neka me tuže

Priča o kvalitetu pijaće vode u Inđiji se pretvorila u političko prepucavanje lokalne vlasti i nekadašnjeg predsednika Opštine Gorana Ješića.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.