• Izložba fotografija „Pogled sa šanka“ u KC Inđija

  U maloj sali Kulturnog centra sutra od 19 sati biće otvorena izložba fotografija „Pogled sa šanka“ autora Nenada Tubića – Wood RS. Izložba obuhvata fotografije sa mnogobrojnih nastupa YU grupe, nastale u periodu od 2015. godine kada je bend obeležavao 45 godina postojanja pa do sada. Specijalni gosti na otvaranju izložbe biće Dragi i Žika […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izložba fotografija „Pogled sa šanka“ u KC Inđija
  Foto: IN Medija

  U maloj sali Kulturnog centra sutra od 19 sati biće otvorena izložba fotografija „Pogled sa šanka“ autora Nenada Tubića – Wood RS. Izložba obuhvata fotografije sa mnogobrojnih nastupa YU grupe, nastale u periodu od 2015. godine kada je bend obeležavao 45 godina postojanja pa do sada. Specijalni gosti na otvaranju izložbe biće Dragi i Žika Jelić iz YU grupe.

  Autor izložbe Nenad Tubić je rođen 1967. godine u Ljubljani. Živi i radi u Beogradu. Fotografijom se bavi od 2014. godine. Fotografisao je grupe i izvođače džez, bluz i rok scene. Od 1988. godine radi kao tonski snimatelj na RTS-u. Njegove fotografije su korišćene za: plakate, omote kompakt diskova i dr. brojnih bendova domaće i inostrane rok scene : „ JU grupe“, „Električnog orgazma“, grupe „Kerber“ , „NBG“, „Zona B“ itd. Sa svojim fotografijama učestvovao je u realizaciji knjige „Rokenrol u kandžama interneta“ (prvi i drugi deo). Imao je tri samostalne izložbe: Beograd i Novi Sad 2017, Čačak 2019. i jednu grupnu: 50 godina koncertne Rok fotografije u Srbiji ( Beograd 2017). Od 2015. je zvanični fotograf Džonija Rankovića,“JU GRUPE“ i grupe „Električni orgazam“.

  Nakon otvaranja izložbe, u kafeu Кulturnog centra nastupaće bend „Кaversi“ od 20 sati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura