• Izložba udruženja „Moj svet“

  Samostalna izložba udruženja osoba sa smetnjama u razvoju „Moj svet“ biće otvorena u Galeriji Kuće Vojnović u ponedeljak 27. decembra od u 17 sati i traje do 30. decembra. – Izložba je prodajna te će posetioci kupovinom pomoći aktivnosti našeg udruženja. Sve predmete koji će se naći na izložbi pravili su članovi udruženja na radionicama […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izložba udruženja „Moj svet“

  Samostalna izložba udruženja osoba sa smetnjama u razvoju „Moj svet“ biće otvorena u Galeriji Kuće Vojnović u ponedeljak 27. decembra od u 17 sati i traje do 30. decembra.

  – Izložba je prodajna te će posetioci kupovinom pomoći aktivnosti našeg udruženja. Sve predmete koji će se naći na izložbi pravili su članovi udruženja na radionicama u prethodnom periodu – kaže za IN Medija Mirjana Vukas predsednica udruženja „Moj svet“

  Foto: arhiva „Moj svet“

  Ovo udruženje od osnivanja 2003. godine okuplja decu, roditelje, stručnjake i volontere u cilju poboljšanja kvaliteta života i socijalizacije osoba sa smetnjama u razvoju.

  „Moj svet“ radi na rešavanju problema diskriminacije, predrasuda, izolacije kao i pomoći roditeljima kroz saradnju i savetovanje. Kroz kreativne radionice, radionice veza i tkanja, izložbe i predstave ovo udruženje pomaže svojim štićenicima da steknu znanja i veštine a zajednici mogućnost da se upoznaju sa problemima i potrebama osoba sa smetnjama u razvoju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija