„Ja(o) meni“ u Domu kulture Beška

Na pozorišnom repertoaru Doma kulture u Beški, u subotu 5. marta od 20 sati, biće pozorišna predstava „Jao meni“. U pitanju je dinamična komedija, puna komičnih dijaloga u kojoj igraju Srđan Ivanović i Mina Lazarević, tekst i režiju potpisuje Teča Velimir. Ja(o) meni, je uobičajeni vapaj svakog pojedinca kada se sretne sa administracijom na ovim […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
„Ja(o) meni“ u Domu kulture Beška

Na pozorišnom repertoaru Doma kulture u Beški, u subotu 5. marta od 20 sati, biće pozorišna predstava „Jao meni“. U pitanju je dinamična komedija, puna komičnih dijaloga u kojoj igraju Srđan Ivanović i Mina Lazarević, tekst i režiju potpisuje Teča Velimir.

Ja(o) meni, je uobičajeni vapaj svakog pojedinca kada se sretne sa administracijom na ovim prostorima, pa tako i izvesnog Blagoja Panajotovića koga glumi Srdjan Ivanović, koga pozivaju u regrutni centar gde ga dočekuje lekar-psihijatar po činu kapetan Ljudmila Krga (Mina Lazarević) i tu kreće niz problema i urnebesnih situacija da se dokaže da li je gospodin Panajotović sposoban ili doživotno nesposoban.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura